ST3

Ontdek de dynamische Stromer ST3, ontworpen voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra's voor stijlvolle en efficiënte mobiliteit tijdens spitsuur. Deze geavanceerde speed pedelec biedt krachtige prestaties, ingebouwde connectiviteit en een opvallend design voor comfortabel en stijlvol stadsverkeer. Kies voor intelligente mobiliteit met de S-Pedelec als jouw ideale partner.

Vanaf

7.090

Over de ST3

Ontdek de dynamische Stromer ST3, ontworpen voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra’s voor stijlvolle en efficiënte mobiliteit tijdens spitsuur. Deze geavanceerde speed pedelec biedt krachtige prestaties, ingebouwde connectiviteit en een opvallend design voor comfortabel en stijlvol stadsverkeer. Kies voor intelligente mobiliteit met de S-Pedelec als jouw ideale partner.

Stromer ST7 - Premium e-bike - Elan Bikes in Boxtel en Eindhoven

Stromer ST3 – Pendelen voor ervaren gebruikers!

Ontdek de buitengewoon dynamische Stromer ST3 speed pedelec, ontworpen voor dagelijks gebruik met een aanpasbare zitpositie en slimme extra’s die stijlvolle en efficiënte mobiliteit tijdens spitsuur mogelijk maken. Deze geavanceerde S-Pedelec biedt niet alleen een krachtige en soepele rijervaring, maar ook een scala aan functies die het pendelen aangenamer maken.

Dankzij de aanpasbare zitpositie kun je de Speed-Pedelec perfect afstemmen op jouw comfort, waardoor lange ritten en drukke verkeerssituaties moeiteloos worden doorstaan. De geïntegreerde slimme extra’s maken deze pedelec ideaal voor stedelijk gebruik. Denk hierbij aan ingebouwde connectiviteit, waarmee je eenvoudig routes kunt plannen en je rijstatistieken kunt volgen via een handige app.

Een opvallend kenmerk van de ST3 is zijn stijlvolle design, dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en functioneel. Het strakke ontwerp draagt bij aan aerodynamica, terwijl de efficiënte mobiliteit behouden blijft. Het resultaat is een perfecte combinatie van stijl en prestatie, ideaal voor degenen die zich met flair door het stadsverkeer willen bewegen.

Met deze uitzonderlijke S-Pedelec ben je niet alleen verzekerd van stijlvolle mobiliteit, maar ook van een hoog niveau van efficiëntie, waardoor je het meeste uit elke rit haalt. Kies voor comfort, stijl en intelligentie met de S-Pedelec – jouw ideale partner voor dagelijks gebruik, zelfs tijdens de drukste spitsuren.

Specificaties

Uitvoeringen

ST3 Comfort, ST3 SE, ST3 Sport

Beschikbare kleuren

Cool White, Deep Black

Merk

Stromer

Andere bekeken ook.

Titel

Ga naar de bovenkant