Passie voor e-bikes.

Een e-bike is niet zomaar een fiets! Elke elektrische fiets is uniek en verdient een exclusieve behandeling. Daar staan we voor bij Elan Bikes.

Toegewijd.

In onze winkels in het centrum van Boxtel en Eindhoven werken gepassioneerde en ervaren fietsliefhebbers. Afmonteren of informeren, we doen alles altijd met dezelfde toewijding voor het product dat we koesteren: de fiets.

Fiets

Innovatie, kwaliteit en hoogst persoonlijk.

We volgen de laatste trends en innovaties en delen deze kennis graag met u. Verwacht bij ons dus nooit minder dan voortreffelijke vakkennis, veel kwaliteit en optimale service. Sterker nog: dat garanderen we!

Persoonlijke aandacht staat altijd voorop. Leg uw wensen aan ons voor, wij geven altijd een eerlijk en juist advies.

Elan Bikes, by Oostendorp.

Elan Bikes is onderdeel van het Udense familiebedrijf Oostendorp Autogroep. Mobiliteit gaat bij ons verder dan de verplaatsing van A naar B. Daarbij durven we best buiten de gebaande paden te treden. Daarom ontwikkelden we samen onze eigen fietslease-oplossingen.

Als onderdeel van Oostendorp Autogroep streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige mobiliteitsoplossingen te bieden, maar ook innovatieve en op maat gemaakte fietslease-opties voor een complete mobiliteitservaring.

Fiets
Fiets

Fietsreparaties voor alle merken en types.

Is uw fiets kapot? Kan uw fiets een onderhoudsbeurt gebruiken? Wij repareren en onderhouden alle soorten fietsen, ongeacht het merk of type. Van de lekke band van uw stationsfiets tot het complete onderhoud aan uw elektrische fiets. Bij ons zit u goed.

Bezoek een van onze professionele werkplaatsen, waar vakkennis en service samenkomen. Onze monteurs zijn vaak direct beschikbaar om het probleem van de fiets te bekijken. Zo helpen we u weer snel op weg.

Het is belangrijk dat uw e-bike regelmatig onderhouden wordt.

Stel reparaties niet uit. Maak hier een afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw e-bike of fiets.