Passie voor e-bikes.

Een e-bike is niet zomaar een fiets! Elke elektrische fiets is uniek en verdient een exclusieve behandeling. Daar staan we voor bij Elan Bikes.

Toegewijd.

In onze winkels in het centrum van Boxtel en Eindhoven werken gepassioneerde en ervaren fietsliefhebbers. Afmonteren of informeren, we doen alles altijd met dezelfde toewijding voor het product dat we koesteren: de fiets.

Fiets

Innovatie, kwaliteit en hoogst persoonlijk.

We volgen de laatste trends en innovaties en delen deze kennis graag met u. Verwacht bij ons dus nooit minder dan voortreffelijke vakkennis, veel kwaliteit en optimale service. Sterker nog: dat garanderen we!

Persoonlijke aandacht staat altijd voorop. Leg uw wensen aan ons voor, wij geven altijd een eerlijk en juist advies.

Elan Bikes, by Oostendorp.

Elan Bikes is onderdeel van het Udense familiebedrijf Oostendorp Autogroep. Mobiliteit gaat bij ons verder dan de verplaatsing van A naar B. Daarbij durven we best buiten de gebaande paden te treden. Daarom ontwikkelden we samen onze eigen fietslease-oplossingen.

Als onderdeel van Oostendorp Autogroep streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige mobiliteitsoplossingen te bieden, maar ook innovatieve en op maat gemaakte fietslease-opties voor een complete mobiliteitservaring.

Fiets
Fiets

Fietsreparaties voor alle merken en types.

Is uw fiets kapot? Kan uw fiets een onderhoudsbeurt gebruiken? Wij repareren en onderhouden alle soorten fietsen, ongeacht het merk of type. Van de lekke band van uw stationsfiets tot het complete onderhoud aan uw elektrische fiets. Bij ons zit u goed.

Bezoek een van onze professionele werkplaatsen, waar vakkennis en service samenkomen. Onze monteurs zijn vaak direct beschikbaar om het probleem van de fiets te bekijken. Zo helpen we u weer snel op weg.

Het is belangrijk dat uw e-bike regelmatig onderhouden wordt.

Stel reparaties niet uit. Maak hier een afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw e-bike of fiets.

Let’s get social. @elan_bikes

Heb jij net een nieuwe e-bike gekocht? Dan moet je er niet aan denken dat deze beschadigd raakt of gestolen wordt. Voorkom hoge kosten en verzeker je e-bike met de ANWB Unigarant-fietsverzekering. Met deze verzekering is je e-bike overal ter wereld goed verzekerd! Wil je meer weten? 

๐Ÿ‘‰๐ŸปLees alles over de verzekering van jouw e-bike via de link in bio! 

#ebike #ebikeverzekering #ANWB #ANWBunigarantfietsverzekering #fietsverzekering
๐Ÿš€ Begin juni met een vliegende start op een gloednieuwe e-bike! Ervaar het gemak van elektrisch fietsen en geniet meteen van de voordelen. Waarom wachten? Kom nu langs en ontdek onze ruime collectie voorraadmodellen!

๐Ÿ“ Kleine Berg 151, 5611 JT Eindhoven
๐Ÿ“ Croonpassage 2, 5281 AX Boxtel

#Juni #Ebike #Fietsplezier #ElektrischeFiets  #Eindhoven #Boxtel
Bij het zien van deze fotoโ€™s krijgen wij ook zin om te fietsen! ๐ŸšฒVeel plezier met jullie nieuwe e-bike! Heb jij ook zin om er met de fiets op uit te gaan? 

๐Ÿ‘‰๐ŸปKom dan langs voor onze mooie voorraadmodellen! 

๐Ÿ“ Kleine Berg 151, 5611 JT, Eindhoven
๐Ÿ“ Croonpassage 2, 5281 AX, Boxtel

#ebike #elektrischefiets #fietsplezier #fietsen
๐Ÿšด ๐——๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ: ๐—™๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐——๐—ฎ๐—ด!

Deze sportieve klanten geven het goede voorbeeld! Wil jij ook op een comfortabele en stijlvolle manier naar je werk fietsen? Kom dan langs en kies uit onze prachtige collectie e-bikes direct uit voorraad leverbaar. Zien we je snel?

๐Ÿ“ Kleine Berg 151, 5611 JT, Eindhoven
๐Ÿ“ Croonpassage 2, 5281 AX, Boxtel

#ebike #elektrischefiets #nieuwefiets #fietsen
๐Ÿ”† Wil je optimaal genieten van het prachtige weer en de natuur? Ontdek het plezier van fietsen op een nieuwe e-bike! Kom langs en kies voor รฉรฉn van onze prachtige voorraadmodellen. Waarom wachten als je snel kunt opstappen? ๐Ÿ˜ƒ

๐Ÿ“ Kleine Berg 151, 5611 JT, Eindhoven
๐Ÿ“ Croonpassage 2, 5281 AX, Boxtel

#mei #ebike #fietsen #elektrischefiets
Wat een heerlijk lenteweer deze week! ๐ŸŒž Hoe je zonder een druppeltje zweet van dit weer kunt genieten? Door te fietsen op een gloednieuwe e-bike ๐Ÿ˜‰. Kom jij binnenkort ook langs voor onze mooie voorraadmodellen? 

We wensen deze klanten alvast veel fietsplezier!

#ebike #fietsen #lente #nieuwefiets