Verzekering: een veilig gevoel.

U bent blij met uw nieuwe e-bike van Elan Bikes en wilt er lang plezier van hebben. Kies daarom een passende verzekering! Daarom adviseren we een ANWB Unigarant-fietsverzekering, waarmee uw fiets overal ter wereld goed verzekerd is.

Fiets

Alle voordelen op een rijtje.

Fiets

Basisdekking fietsverzekering.

Kies uw basisdekking en ben verzekerd van een uitstekende fietsverzekering. Kies een verzekering voor diefstal of beschadiging. Of voor allebei, natuurlijk. Laat ons u goed en bovendien persoonlijk adviseren over de juiste verzekering voor uw fiets.

Accessoires meeverzekeren.

Heeft u accessoires gekocht bij uw fiets? Verzeker deze dan mee. Dat kan eenvoudig door de waarde hiervan op te tellen bij het aankoopbedrag van uw fiets. Ook hierover adviseren we u graag persoonlijk.

Fiets
Fiets

Aanvullende dekkingen fietsverzekering.

Naast de basisdekkingen kunt u bij de ANWB Unigarant-fietsverzekering ook kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen. Kies uit Verhaalrechtsbijstand, Pechhulp en Ongevallen.

Verhaalrechtsbijstand.

Krijgt u tijdens het fietsen schade door de schuld van iemand anders? Dan zorgt de verzekeraar ervoor dat deze schade wordt verhaald op de aansprakelijke verkeersdeelnemer. Hiervoor heeft de fietsverzekering de aanvullende dekking Verhaalsrechtsbijstand.

Pechhulp.

Pech onderweg komt ongelegen. Maar met de ANWB Unigarant Pechhulp is het probleem zo verholpen. Dankzij een (nood)reparatie bent u snel weer op weg. En is reparatie onderweg niet mogelijk, dan wordt u samen met uw fiets naar een tweewielerspecialist of naar huis gebracht.

Ongevallen.

Raakt u betrokken bij een noodlottig ongeval waarbij de gevolgen zeer ernstig zijn, bijvoorbeeld in het geval van overlijden of invaliditeit? Ook dan bent u goed gedekt.

Fiets
Fiets

Meer informatie.

Meer weten over onze fietsverzekering bij ANWB Unigarant? Informeer in een van onze winkels.