Turbo Vado 4.0 Step-Trough

Versnel uw dagelijkse leven met de Turbo Vado 4.0 Step-Through, een bekroonde stadsfiets. De geïntegreerde Specialized 1.2-motor biedt krachtige prestaties voor stedelijk fietsen met een riemaandrijving voor een soepele, stille rit tot 25 km/uur. De speciale U1-500-batterij maakt zorgeloos pendelen mogelijk, terwijl het Turbo Connect Display en de Mission Control-app handige functies bieden. Met Shimano 10-speed componenten, hydraulische schijfremmen, ingebouwde verlichting en steunen voor spatborden en bagagedrager is de Vado 4.0 compleet. Kies voor snelheid en gemak in uw dagelijkse avonturen – It's You, Only Faster.

Vanaf

3.599

Over de Turbo Vado 4.0 Step-Trough

Versnel uw dagelijkse leven met de Turbo Vado 4.0 Step-Through, een bekroonde stadsfiets. De geïntegreerde Specialized 1.2-motor biedt krachtige prestaties voor stedelijk fietsen met een riemaandrijving voor een soepele, stille rit tot 25 km/uur. De speciale U1-500-batterij maakt zorgeloos pendelen mogelijk, terwijl het Turbo Connect Display en de Mission Control-app handige functies bieden. Met Shimano 10-speed componenten, hydraulische schijfremmen, ingebouwde verlichting en steunen voor spatborden en bagagedrager is de Vado 4.0 compleet. Kies voor snelheid en gemak in uw dagelijkse avonturen – It’s You, Only Faster.

Specialized - Premium e-bikes - Elan Bikes in Boxtel en Eindhoven

Turbo Vado 4.0 Step-Through

Navigeer moeiteloos door de drukte van het moderne leven met de Turbo Vado 4.0 Step-Through, een snelle en bekroonde stadsfiets. De geïntegreerde Specialized 1.2-motor, met Custom Rx Street Tune, biedt krachtige prestaties voor stedelijk fietsen. De riemaandrijving zorgt voor een soepele, stille rit zonder trillingen, met een maximale snelheid van 25 km/uur.

De speciale U1-500-batterij, naadloos in het frame geïntegreerd, maakt zorgeloos pendelen mogelijk. Het Turbo Connect Display (TCD) geeft essentiële informatie weer, en met de Mission Control-app kunt u de fiets aanpassen, het stroomverbruik controleren en ritten opnemen.

De Shimano 10-speed componenten, hydraulische schijfremmen, ingebouwde verlichting en steunen voor spatborden en bagagedrager maken de Vado 4.0 compleet. Kies voor snelheid en gemak in uw dagelijkse avonturen – It’s You, Only Faster.

Specificaties

Uitvoeringen

Turbo Vado 4.0 Step-Trough

Beschikbare kleuren

Cast Umber, Forest Green

Merk

Specialized

Andere bekeken ook.

Titel

Ga naar de bovenkant