Powerfly 7

De Powerfly 7 is een krachtige elektrische mountainbike met een soepel Bosch e-MTB-systeem, duurzaam aluminium frame en geïntegreerd Removable Integrated Battery (RIB)-systeem. Voorzien van slimme systemen zoals led-remote en Kiox-display, kan hij via bluetooth worden gekoppeld aan de eBike Flow app. Met hoogwaardige RockShox vering, Shimano 1x12 aandrijving en verstelbare zadelpen is deze e-MTB ideaal voor rijders die extra power willen tijdens beklimmingen en vol gas naar beneden willen scheuren.

Vanaf

5.3996.977

Over de Powerfly 7

De Powerfly 7 is een krachtige elektrische mountainbike met een soepel Bosch e-MTB-systeem, duurzaam aluminium frame en geïntegreerd Removable Integrated Battery (RIB)-systeem. Voorzien van slimme systemen zoals led-remote en Kiox-display, kan hij via bluetooth worden gekoppeld aan de eBike Flow app. Met hoogwaardige RockShox vering, Shimano 1×12 aandrijving en verstelbare zadelpen is deze e-MTB ideaal voor rijders die extra power willen tijdens beklimmingen en vol gas naar beneden willen scheuren.

Powerfly 7 – Krachtige Elektrische Mountainbike met Slimme Technologieën voor Ultieme Trailbeleving!

De Trek Powerfly 7 is ontworpen om te schitteren als een krachtige elektrische mountainbike, uitgerust met een soepel Bosch e-MTB-systeem en een stevig aluminium frame met een geïntegreerd Removable Integrated Battery (RIB)-systeem. De slimme systemen, waaronder de led-remote en Kiox-display, kunnen via bluetooth worden gekoppeld aan de eBike Flow app voor activiteitenregistratie en meer. Met hoogwaardige RockShox luchtvering, een Shimano 1×12 aandrijving en een verstelbare zadelpen, is deze e-MTB de perfecte keuze voor rijders die extra kracht willen tijdens beklimmingen en vervolgens vol gas naar beneden willen scheuren.

Specificaties

Uitvoeringen

Powerfly 7 Equipped Gen 3, Powerfly 7 FS Gen 3, Powerfly 7 Gen 4

Beschikbare kleuren

Crimson/Lithium grey, Dark prismatic/Trek black, Matte dnister black /Gloss trek black, Matte/Glowss supernova, Supernova/Dnister black

Merk

Trek

Andere bekeken ook.

Titel

Ga naar de bovenkant