Santos bikes bij Elan Bikes.

Een klein en onafhankelijk fietsmerk met een exotische naam. Gewoon uit Nieuw Vennep, Nederland: Santos. Ooit in 1997 begonnen in een schuurtje is Santos nu een fietsspecialist die zich onderscheidt in de markt van de e-bike. Wat heet! De elektrische fietsen van Santos zijn een lust voor het oog en een cadeautje om op te fietsen. Benieuwd? Kom naar een van de Experience center van Elan Bikes en maak een proefrit met uw Santos.

Op maat gemaakte Santos modellen.

Custombuilt to perfection!

Santos staat voor topkwaliteit en ontwikkelt alle onderdelen van de e-bike zelf. De productontwikkeling is gebaseerd op eigen ervaringen en bedacht door toptechneuten die aan Santos zijn verbonden. Santos Only. Lopendebandwerk? Niet bij Santos. Elke monteur heeft een eigen werkbank en bouwt zélf een fiets.

Fiets
Fiets

Helemaal naar uw wensen.

De e-bikes van Santos die u bij Elan Bikes Center vindt, hebben het GS Systeem of het PX Systeem. Het Santos GS Systeem staat voor sterke, krachtige, duurzame en onderhoudsarme e-bikes die populair zijn bij forenzen, vakantiegangers en weekendvierders. Het Santos PX Systeem vindt u in elektrische fietsen met een krachtige middenmotor, ontwikkeld met het Duitse Pendix.