ANWB Fiets Lease bij Elan Bikes

ANWB Fiets Lease bij Elan Bikes

Elan Bikes in Boxtel en Eindhoven is één van de achttien fietsenwinkels in Nederland die als eerste meedoet aan ANWB Fiets Lease. ANWB Fiets Lease maakt het voor iedereen mogelijk dicht bij huis een nieuwe elektrische fiets uit te kiezen en daarvoor een vast maandbedrag te betalen. ‘Wie belangstelling heeft in ANWB Fiets Lease kan alles door ons laten regelen’, zegt eigenaar Evert Lans van Elan Bikes.

ANWB Fiets Lease is een innovatief leaseplan dat al op veel belangstelling mag rekenen in Nederland. Het plan biedt fietsliefhebbers de mogelijkheid een gloednieuwe elektrische fiets te rijden voor een vast bedrag per maand. Zonder onverwacht (hoge) kosten, bijvoorbeeld voor de accu.

Wie samen met Elan Bikes kiest voor ANWB Fiets Lease, kan erop rekenen dat de e-bike netjes wordt onderhouden. Wie pech krijgt of te maken heeft met fietsdiefstal, kan rekenen op de vertrouwde service van de ANWB. In onze experience centers in Boxtel en Eindhoven staat altijd een e-bike die bij u past: voor werk, school of vrije tijd.

Veel voordelen
Kiezen voor ANWB Fiets Lease heeft veel voordelen. Zo betaalt u geen hoge aanschafkosten in één keer en geldt geen eigen risico bij diefstal: de e-bike is altijd goed verzekerd. Bij diefstal van onderdelen of beschadiging, geldt een laag eigen risico van maximaal 25 euro.

Naast een onderhoudscontract bij Elan Bikes – alle reparaties en onderhoud worden vanuit het leasecontract betaald – ontvangen deelnemers van ANWB Fiets Lease de betrouwbare Wegenwacht Fiets Service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Handig bij pech onderweg. Een ongeval in binnen- of buitenland? Ook dan biedt de ANWB hulp.
Wie kiest voor ANWB Fiets Lease, sluit een overeenkomst voor een periode van drie jaar. Indien zich onverwachte veranderingen voordoen in de persoonlijke situatie, zoals gedwongen ontslag, is het leasecontract opzegbaar. Informeer bij ons naar de voorwaarden.

Nieuwsgierig?
ANWB Fiets Lease is van toepassing op het complete assortiment e-bikes van Elan Bikes. Dat betekent dat elke fiets in onze experience centers in Boxtel en Eindhoven met dit leaseplan uitgekozen kan worden.
Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden van ANWB Fiets Lease en maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit. Bel (0411) 21 21 71 of stuur een e-mail naar info@elanbikes.nl.

Deel op social-media